Retourneren

Retourneren binnen zichttermijn

Bij koop op afstand heeft u als consument recht op een zichttermijn van 14 dagen. Binnen dit tijdsbestek kunt u producten zonder opgave van reden kosteloos ruilen of retourneren. Om gebruik te kunnen maken van het zichttermijn dient u u wel rekening te houden met enkele spelregels.

  1. U mag het product tot 14 dagen na ontvangst bekijken en beoordelen. Tijdens deze periode mag u het product bekijken zoals u dit ook in een fysieke winkel zou doen. Producten mogen dus niet in gebruik worden genomen.

  2. Producten dienen compleet, onbeschadigd en voor zover redelijkerwijs mogelijk in originele verpakking aan ons geretourneerd te worden. Maak geen gebruik van ducttape, plakband of andere middelen die de originele productverpakking onnodig beschadigen. Heeft u geen transparante tape in huis laat dit dan over aan onze retourafdeling. Verpak het product altijd in een omdoos zodat de originele productverpakking niet onnodig beschadigd raakt.

  3. Wij nemen uw retour alleen in behandeling wanneer u uw retour vooraf bij ons heeft aangemeld en voorziet van een volledig ingevuld retourformulier.

Wanneer u gebruik wenst te maken van het zichttermijn dan kunt u uw retour aanmelden via de knop hierboven waarna u binnen 24 uur instructies met bijbehorend retourlabel ontvangt. Met het retourlabel is het mogelijk om het product gratis te retourneren via een DPD Parcelshop. Indien u van een andere vervoerder gebruik wenst te maken dan zijn de retourkosten voor eigen rekening.


Vind een DPD Parcelshop bij u in de buurt


Domo DO156A mobiele aircooler Domo DO156A mobiele aircooler Domo DO156A mobiele aircooler Domo DO156A mobiele aircooler Domo DO156A mobiele aircooler Domo DO156A mobiele aircooler Domo DO156A mobiele aircooler
Domo DO156A mobiele aircooler Domo DO156A mobiele aircooler Domo DO156A mobiele aircooler Domo DO156A mobiele aircooler Domo DO156A mobiele aircooler Domo DO156A mobiele aircooler Domo DO156A mobiele aircooler
Domo DO156A mobiele aircooler
0 Reviews | Review toevoegen
Voor 22:00 uur besteld? Volgende werkdag in huis zonder verzendkosten. Achteraf betalen mogelijk.
€ 99,99
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Aantal: 
Bestellen
 

Domo DO156A mobiele aircooler

  • De ventilator blaast lucht door de watertank van 4 liter en verfrist hiermee het binnenklimaat
  • De aircooler heeft een instelbare timer tot 2 uren en een vermogen van 70 Watt
  • 2 koelelementen inbegrepen - zo kunt u het water nog kouder maken
  • Voor 22:00 uur besteld,   in huis
  • Gratis verzending in Nederland en België

Mobiele aircooler van Domo met laag energieverbruik

Compacte mobiele aircooler van Domo welke de lucht koelt door middel van het blazen van lucht door (koud) water. De lucht wordt door een koelmembraan geblazen welke de lucht actief koelt. Hoe kouder het water in het reservoir, hoe kouder de lucht. Verder beschikt deze aircooler over een timer tot maximaal 2 uren. Zo kunt u in slaap vallen met de aircooler aan, wetende dat deze vanzelf uit gaat. De bediening gaat via de knoppen aan de bovenzijde. Er worden tevens twee koelelementen meegeleverd welke in de vriezer gelegd kunnen worden, om het water en uiteindelijk de lucht extra te koelen. Let wel op dat een mobiele aircooler geen airco is. Een mobiele aircooler is een ventilator die de lucht door water blaast waardoor de lucht in de ruimte iets kouder wordt. Hoe kouder het water, hoe kouder de luchtstroom.

Domo is een kwalitatief merk welke de lat hoger legt dan prijsstuntende merken. Met een Domo ventilator haalt u een kwalitatief stukje elektronica in huis en bent u er zeker van dat de ventilator heel wat zomers mee gaat.

Specificaties

 
Kleur: zwart en wit
Materiaal: kunststof
Standen: 3 (0, 1, 2, 3)
Diameter: 22 cm
Hoogte: 68 cm
Timer: ja, tot 2 uur
Oscillatiefunctie: ja
Garantie: 2 jaar

Technische specificaties

 
Vermogen: 70 Watt
Geluidsniveau: 51 decibel
Voeding: 220 - 240 volt

Levering

 
Actuele status: op voorraad
Verzendkosten: € 0,00
Geschatte leverdatum:  

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.