Retourneren

Retourneren binnen zichttermijn

Bij koop op afstand heeft u als consument recht op een zichttermijn van 14 dagen. Binnen dit tijdsbestek kunt u producten zonder opgave van reden kosteloos ruilen of retourneren. Om gebruik te kunnen maken van het zichttermijn dient u u wel rekening te houden met enkele spelregels.

  1. U mag het product tot 14 dagen na ontvangst bekijken en beoordelen. Tijdens deze periode mag u het product bekijken zoals u dit ook in een fysieke winkel zou doen. Producten mogen dus niet in gebruik worden genomen.

  2. Producten dienen compleet, onbeschadigd en voor zover redelijkerwijs mogelijk in originele verpakking aan ons geretourneerd te worden. Maak geen gebruik van ducttape, plakband of andere middelen die de originele productverpakking onnodig beschadigen. Heeft u geen transparante tape in huis laat dit dan over aan onze retourafdeling. Verpak het product altijd in een omdoos zodat de originele productverpakking niet onnodig beschadigd raakt.

  3. Wij nemen uw retour alleen in behandeling wanneer u uw retour vooraf bij ons heeft aangemeld en voorziet van een volledig ingevuld retourformulier.

Wanneer u gebruik wenst te maken van het zichttermijn dan kunt u uw retour aanmelden via de knop hierboven waarna u binnen 24 uur instructies met bijbehorend retourlabel ontvangt. Met het retourlabel is het mogelijk om het product gratis te retourneren via een DPD Parcelshop. Indien u van een andere vervoerder gebruik wenst te maken dan zijn de retourkosten voor eigen rekening.


Vind een DPD Parcelshop bij u in de buurt


Hoe blijf ik droog onder de paraplu

  William     02-04-2020     Reacties (0)

Niemand heeft zin om nat geregend te worden. In Nederland ontkom je amper aan slecht weer. Daarom is het verstandig om een paraplu te hebben die je beschermt tegen deze weersomstandigheden. Mede door de toenemende extreme weersomstandigheden die deze tijd zich kenmerkt, zijn er zelfs speciale paraplu’s ontworpen die bijna onverwoestbaar zijn. De stormparaplu is daar een mooi voorbeeld van. Om mensen goed te kunnen adviseren en een passend advies te kunnen geven, worden de verschillende paraplu’s in dit artikel benoemd en nader toegelicht. Misschien zit uw ideale paraplu er wel tussen. Duoparaplu Om te beginnen is de duoparaplu ontworpen om twee personen droog te houden tijdens een heftige regenbui. Deze paraplu is extra breed, waardoor het drooghouden van duo’s geen enkel probleem is. In...

Lees meer

Terrasheaters zijn hot!

  William     02-03-2020     Reacties (0)

In de zomer een terrasje pakken met vrienden of familie. Het zijn van die dingen die wij in Nederland graag doen. Zo lang mogelijk lekker buiten zitten onder het genot van een drankje. Maar het kan ook snel afkoelen in de avond. Jammer, want binnen zitten kunnen we het hele jaar nog wel. De oplossing ligt eigenlijk voor handen. Stop maar met zoeken. Een terraskachel  biedt u de oplossing. Waarschijnlijk kent u deze terraskachels wel van restaurants of kroegen. In de horeca worden deze terraskachels al veel gebruikt. Ze zijn eigenlijk niet meer weg te denken. Voor de aanschaf van een terraskachel hoeft u helemaal geen honderden euro´s uit te geven. Zo zijn er al terraskachels  te koop voor dertig euro. Daardoor kunt u ook gewoon thuis genieten van een warm plekje. De populariteit van terraskachels is de afgelopen...

Lees meer

Voordeel van een keramische kachel

  William     27-02-2020     Reacties (0)

In de markt van huishoudelijke apparaten zijn er vele soorten kachels te koop. Van elektrische kachels tot gaskachels . Allemaal doen ze hetzelfde. Ze zorgen ervoor dat uw ruimte gevuld is met een aangename warme lucht. Daardoor kunt u genieten van een heerlijk comfortabel gevoel. Ondanks dat kachels in essentie hetzelfde doen, zijn er wel degelijk aanzienlijke verschillen op te merken tussen de kachels. Zo is het energieverbruik een punt van discussie. Maar er zijn ook gezondheidsvoordelen op te merken. In dit artikel zullen we een aantal voordelen van keramische kachels gaan benoemen. Keramiek Een keramische kachel is uiteraard gemaakt van keramisch materiaal. Keramiek is afgeleid van het Griekse woord keramos, wat in essentie aardewerkvat betekent. Keramiek is uitermate geschikt voor producten die warmte moeten...

Lees meer