Retourneren

Retourneren binnen zichttermijn

Bij koop op afstand heeft u als consument recht op een zichttermijn van 14 dagen. Binnen dit tijdsbestek kunt u producten zonder opgave van reden kosteloos ruilen of retourneren. Om gebruik te kunnen maken van het zichttermijn dient u u wel rekening te houden met enkele spelregels.

  1. U mag het product tot 14 dagen na ontvangst bekijken en beoordelen. Tijdens deze periode mag u het product bekijken zoals u dit ook in een fysieke winkel zou doen. Producten mogen dus niet in gebruik worden genomen.

  2. Producten dienen compleet, onbeschadigd en voor zover redelijkerwijs mogelijk in originele verpakking aan ons geretourneerd te worden. Maak geen gebruik van ducttape, plakband of andere middelen die de originele productverpakking onnodig beschadigen. Heeft u geen transparante tape in huis laat dit dan over aan onze retourafdeling. Verpak het product altijd in een omdoos zodat de originele productverpakking niet onnodig beschadigd raakt.

  3. Wij nemen uw retour alleen in behandeling wanneer u uw retour vooraf bij ons heeft aangemeld en voorziet van een volledig ingevuld retourformulier.

Wanneer u gebruik wenst te maken van het zichttermijn dan kunt u uw retour aanmelden via de knop hierboven waarna u binnen 24 uur instructies met bijbehorend retourlabel ontvangt. Met het retourlabel is het mogelijk om het product gratis te retourneren via een DPD Parcelshop. Indien u van een andere vervoerder gebruik wenst te maken dan zijn de retourkosten voor eigen rekening.


Vind een DPD Parcelshop bij u in de buurt


Voordeel van een keramische kachel

  William     27-02-2020     Reacties (0)

In de markt van huishoudelijke apparaten zijn er vele soorten kachels te koop. Van elektrische kachels tot gaskachels . Allemaal doen ze hetzelfde. Ze zorgen ervoor dat uw ruimte gevuld is met een aangename warme lucht. Daardoor kunt u genieten van een heerlijk comfortabel gevoel. Ondanks dat kachels in essentie hetzelfde doen, zijn er wel degelijk aanzienlijke verschillen op te merken tussen de kachels. Zo is het energieverbruik een punt van discussie. Maar er zijn ook gezondheidsvoordelen op te merken. In dit artikel zullen we een aantal voordelen van keramische kachels gaan benoemen. Keramiek Een keramische kachel is uiteraard gemaakt van keramisch materiaal. Keramiek is afgeleid van het Griekse woord keramos, wat in essentie aardewerkvat betekent. Keramiek is uitermate geschikt voor producten die warmte moeten...

Lees meer