Retourneren

Retourneren binnen zichttermijn

Bij koop op afstand heeft u als consument recht op een zichttermijn van 14 dagen. Binnen dit tijdsbestek kunt u producten zonder opgave van reden kosteloos ruilen of retourneren. Om gebruik te kunnen maken van het zichttermijn dient u u wel rekening te houden met enkele spelregels.

  1. U mag het product tot 14 dagen na ontvangst bekijken en beoordelen. Tijdens deze periode mag u het product bekijken zoals u dit ook in een fysieke winkel zou doen. Producten mogen dus niet in gebruik worden genomen.

  2. Producten dienen compleet, onbeschadigd en voor zover redelijkerwijs mogelijk in originele verpakking aan ons geretourneerd te worden. Maak geen gebruik van ducttape, plakband of andere middelen die de originele productverpakking onnodig beschadigen. Heeft u geen transparante tape in huis laat dit dan over aan onze retourafdeling. Verpak het product altijd in een omdoos zodat de originele productverpakking niet onnodig beschadigd raakt.

  3. Wij nemen uw retour alleen in behandeling wanneer u uw retour vooraf bij ons heeft aangemeld en voorziet van een volledig ingevuld retourformulier.

Wanneer u gebruik wenst te maken van het zichttermijn dan kunt u uw retour aanmelden via de knop hierboven waarna u binnen 24 uur instructies met bijbehorend retourlabel ontvangt. Met het retourlabel is het mogelijk om het product gratis te retourneren via een DPD Parcelshop. Indien u van een andere vervoerder gebruik wenst te maken dan zijn de retourkosten voor eigen rekening.


Vind een DPD Parcelshop bij u in de buurtWe doen ons uiterste best om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren. Dit doen we samen met onze verzendpartners DPD en Sandd. Hieronder vindt u meer informatie over het bezorgproces.


     Nederland 

Tussen 0:00 - 16:30 uur besteld. Volgende dag in huis via DPD. (behalve op zondag)
Levering tussen 09:00 en 18:00 uur.

Tussen 16:30 - 23:59 uur besteld. Volgende dag in huis via Sandd. (behalve op zondag)
Levering tussen 18:00 en 22:00 uur.

 

     België

Voor 16:30 uur besteld, morgen in huis via DPD. (behalve op zondag)
Levering tussen 09:00 en 18:00 uur.

 

     Afrekenen

U heeft uw bestelling de volgende dag in huis mits:
- ...het product op voorraad is in ons eigen magazijn
- ...er wordt afgerekend via iDeal, PayPal, Klarna, Afterpay, Bancontact, KBC/CBC of Creditcard

 

     Uw bestelling volgen

Zodra u uw bestelling heeft geplaatst gaan we direct voor u aan de slag. U ontvangt de track en trace code zodra uw bestelling ons magazijn verlaat. Hiermee kunt u uw pakketje volgen. Voor een tijdsindicatie van zendingen via DPD kunt u uw pakketlabelnummer invullen op onderstaande website.
www.dpdpredict.nl

 

     Niet thuis?

Het kan gebeuren dat u niet thuis bent wanneer uw pakketje wordt aangeboden. Dit gebeurt er als u niet thuis bent:

DPD - het pakketje wordt indien mogelijk bij uw buren geleverd. Lukt dat niet, dan wordt deze de volgende dag bij u aangeboden. Mocht u wederom niet thuis zijn dan laat de bezorger het pakketje achter bij de dichtstbijzijnde DPD Parcelshop. U wordt hierover geïnformeerd via de mail en u ontvangt een briefje in de brievenbus. U kunt uw bestelling tot maximaal 14 dagen na bezorging afhalen in de DPD Parcelshop. Na deze 14 dagen wordt uw bestelling naar ons magazijn verzonden. Neem in dit geval contact op met onze klantenservice.

Sandd - het pakketje wordt indien mogelijk bij uw buren geleverd. Lukt dat niet, dan wordt deze de volgende dag opnieuw bij u aangeboden. Mocht u wederom niet aanwezig zijn dan wordt uw pakketje teruggezonden naar ons magazijn. Neem in dat geval contact op met onze klantenservice.

Handig om te weten: zodra u een mail van Sandd heeft ontvangen kunt u de bezorgtijd aanpassen. Volg hiervoor de instructies op die in de mail staan.