Retourneren

Retourneren binnen zichttermijn

Bij koop op afstand heeft u als consument recht op een zichttermijn van 14 dagen. Binnen dit tijdsbestek kunt u producten zonder opgave van reden kosteloos ruilen of retourneren. Om gebruik te kunnen maken van het zichttermijn dient u u wel rekening te houden met enkele spelregels.

  1. U mag het product tot 14 dagen na ontvangst bekijken en beoordelen. Tijdens deze periode mag u het product bekijken zoals u dit ook in een fysieke winkel zou doen. Producten mogen dus niet in gebruik worden genomen.

  2. Producten dienen compleet, onbeschadigd en voor zover redelijkerwijs mogelijk in originele verpakking aan ons geretourneerd te worden. Maak geen gebruik van ducttape, plakband of andere middelen die de originele productverpakking onnodig beschadigen. Heeft u geen transparante tape in huis laat dit dan over aan onze retourafdeling. Verpak het product altijd in een omdoos zodat de originele productverpakking niet onnodig beschadigd raakt.

  3. Wij nemen uw retour alleen in behandeling wanneer u uw retour vooraf bij ons heeft aangemeld en voorziet van een volledig ingevuld retourformulier.

Wanneer u gebruik wenst te maken van het zichttermijn dan kunt u uw retour aanmelden via de knop hierboven waarna u binnen 24 uur instructies met bijbehorend retourlabel ontvangt. Met het retourlabel is het mogelijk om het product gratis te retourneren via een DPD Parcelshop. Indien u van een andere vervoerder gebruik wenst te maken dan zijn de retourkosten voor eigen rekening.


Vind een DPD Parcelshop bij u in de buurt


afbeelding met specialisme

zaak-shops.nl is gestart in 2010 in een klein kantoortje aan de Donderslaan te Groningen. In die tijd begon de webwinkelbranche aan zijn opmars en er kwamen toen al dagelijks een handje vol webwinkels bij. Uniek zijn was erg moeilijk tussen de wildgroei van alle (zolderkamer) webshops. zaak-shops.nl begon met een horlogewinkel, ikwileenhorloge.nl, die tot op de dag van vandaag nog steeds bestaat. Door de focus op specialisme op deze productgroep behoort ikwileenhorloge.nl tot één van de grootste online horlogewinkels van Nederland en België. We zitten nog steeds in Groningen, wel een aantal keer verhuisd, maar nu aan de Koldingweg. We hebben een groter kantoorpand met 600m² eigen magazijn, zodat we 95% van de producten uit eigen voorraad kunnen leveren.

afbeelding met klantenrecensies


Focus op service en productspecialisme

Voordat u uw aankoop doet willen wij u zo goed mogelijk informeren. Dit doen we door middel van uitgebreide productteksten, gedetailleerde specificatietabellen, duidelijke productfoto's en heldere videoreviews. Niet alleen de productpagina zelf zorgt ervoor dat u uitkomt bij het juiste product, ook onze productfilter op de website en de medewerkers van de klantenservice kunnen u op weg helpen.

Daar houdt het nog niet op. Ook nadat u uw product bij ons besteld heeft staan wij voor u klaar. We zien het als onze verantwoordelijkheid om u van het product dat u besteld heeft te laten genieten. Dus mocht u na aankoop van uw product nog met een vraag zitten, aarzel niet en neem gelijk contact met ons op!

afbeelding van magazijnmedewerker

Sinds 2010 hebben we dus maar één doel: advies geven met verstand van zaken. Inmiddels hebben we al meer dan dertig verschillende webwinkels in verschillende uiteenlopende productcategoriën. Van platenspelers tot fixed gear bikes en van dartpijlen tot powerbanks, wij kunnen u aan het juiste product helpen.

Nog enkele foto's uit de oude doos: 2011-1, 2011-2, 2011-3, 2012-1, 2012-2, 2012-3, 2013-1, 2013-2, 2013-3.

Wilt u met ons in contact blijven via social media? Dat kan!
Volg ons op Twitter, like ons op Facebook en abonneer op ons Youtube-kanaal.