Retourneren

Retourneren binnen zichttermijn

Bij koop op afstand heeft u als consument recht op een zichttermijn van 14 dagen. Binnen dit tijdsbestek kunt u producten zonder opgave van reden kosteloos ruilen of retourneren. Om gebruik te kunnen maken van het zichttermijn dient u u wel rekening te houden met enkele spelregels.

  1. U mag het product tot 14 dagen na ontvangst bekijken en beoordelen. Tijdens deze periode mag u het product bekijken zoals u dit ook in een fysieke winkel zou doen. Producten mogen dus niet in gebruik worden genomen.

  2. Producten dienen compleet, onbeschadigd en voor zover redelijkerwijs mogelijk in originele verpakking aan ons geretourneerd te worden. Maak geen gebruik van ducttape, plakband of andere middelen die de originele productverpakking onnodig beschadigen. Heeft u geen transparante tape in huis laat dit dan over aan onze retourafdeling. Verpak het product altijd in een omdoos zodat de originele productverpakking niet onnodig beschadigd raakt.

  3. Wij nemen uw retour alleen in behandeling wanneer u uw retour vooraf bij ons heeft aangemeld en voorziet van een volledig ingevuld retourformulier.

Wanneer u gebruik wenst te maken van het zichttermijn dan kunt u uw retour aanmelden via de knop hierboven waarna u binnen 24 uur instructies met bijbehorend retourlabel ontvangt. Met het retourlabel is het mogelijk om het product gratis te retourneren via een DPD Parcelshop. Indien u van een andere vervoerder gebruik wenst te maken dan zijn de retourkosten voor eigen rekening.


Vind een DPD Parcelshop bij u in de buurt


In de markt van huishoudelijke apparaten zijn er vele soorten kachels te koop. Van elektrische kachels tot gaskachels. Allemaal doen ze hetzelfde. Ze zorgen ervoor dat uw ruimte gevuld is met een aangename warme lucht. Daardoor kunt u genieten van een heerlijk comfortabel gevoel. Ondanks dat kachels in essentie hetzelfde doen, zijn er wel degelijk aanzienlijke verschillen op te merken tussen de kachels. Zo is het energieverbruik een punt van discussie. Maar er zijn ook gezondheidsvoordelen op te merken. In dit artikel zullen we een aantal voordelen van keramische kachels gaan benoemen.

Keramiek

Een keramische kachel is uiteraard gemaakt van keramisch materiaal. Keramiek is afgeleid van het Griekse woord keramos, wat in essentie aardewerkvat betekent. Keramiek is uitermate geschikt voor producten die warmte moeten produceren of vasthouden. Zo zijn er keramische tegels, kookplaten en pannen te koop. Keramiek is geen polymeer en eveneens geen metaal. De reden waarom keramiek zoveel gebruikt wordt bij producten is omdat het vele voordelen biedt. Zowel voor de gezondheid als voor uw energierekening.

Energieverbruik

Allereerst kunnen we onthullen dat er een groot verschil zit in het energieverbruik van kachels. Kachels staan er algemeen om bekend dat het grote energieverbruikers zijn. Ze verbruiken veel stroom in verhouding met andere huishoudelijke apparaten. Wanneer je er zeker van wil zijn dat jouw energierekening niet te hoog oploopt zul je een bewuste keuze moeten maken bij de aanschaf van een kachel. De eerste vraag die je je absoluut moet afvragen is: waarvoor wilt u een kachel gaan gebruiken. Een kachel voor een kleine ruimte? Een kachel voor een grote ruimte? Hoeveel kubieke meter groot is uw ruimte. Wanneer uw ruimte een inhoud heeft van tussen de 10m³ en 20m³ dan is een vermogen van minimaal 600 Watt geschikt. Een ruimte met een inhoud van 115m³ heeft een vermogen nodig van 3000 Watt. Een behoorlijk verschil. Kijk daarom altijd naar de specificaties van een kachel. In principe wijken keramische kachels niet af van elektrische kachels qua energieverbruik. Ze verbruiken in feite hetzelfde.

Prijs kwaliteit

Een keramische kachel gaat u geen bakken met geld kosten. In verhouding met andere kachels hoeft een keramische kachel helemaal niet duur te zijn in aanschaf. In onze webshop zijn keramische kachels al te koop voor rond de 25 euro. Wanneer u dat meeweegt in combinatie met de uitstekende kwaliteit is een keramische kachel een bijzonder slimme aankoop.

Veiliger voor de luchtwegen

De meeste kachels kunnen risico’s opleveren voor uw gezondheid. Dat heeft te maken met stofdeeltjes in de lucht die door de elementen worden verbrand. Misschien kent herkent u dit fenomeen wel. De benauwde lucht die van een elektrische kachel komt wanneer u hem aan doet. Die lucht is benauwd door de verbrande stofdeeltjes die in uw luchtwegen terechtkomen. De meeste kachels hebben een ijzeren element. Dat maakt het niet alleen slecht voor de luchtkwaliteit. Ook is het onveilig, aangezien er een kans bestaat dat u of uw kind zich ernstig verbrand aan de elementen van de kachel. Niet een fijne gedachte. Keramiek daarentegen, nemen deze zorgen geheel weg! Keramiek is geheel veilig en voorkomt ook het gevaar op een brand. Het is onmogelijk dat luchtdeeltjes verbranden bij keramiek.

Terraskachels zijn hot!

In de zomer een terrasje pakken met vrienden of familie. Het zijn van die dingen die wij in Nederland graag doen. Zo lang mogelijk lekker buiten zitten onder het genot van een drankje. Maar het kan ook snel afkoelen in de avond. Jammer, want binnen zitten kunnen we het hele jaar nog wel. De oplossing ligt eigenlijk voor handen. Stop maar met zoeken. Een terraskachel biedt u de oplossing. Waarschijnlijk kent u deze terraskachels wel van restaurants of kroegen. In de horeca worden deze terraskachels al veel gebruikt. Ze zijn eigenlijk niet meer weg te denken. Voor de aanschaf van een terraskachel hoeft u helemaal geen honderden euro´s uit te geven. Zo zijn er al terraskachels te koop voor dertig euro. Daardoor kunt u ook gewoon thuis genieten van een warm plekje. De populariteit van terraskachels is de afgelopen jaren flink toegenomen doordat er een hoop betaalbare en degelijke terraskachels beschikbaar zijn voor eindgebruikers. De terraskachels zijn helemaal hot! Iedereen is in staat om een terraskachel aan te schaffen die het beste bij zijn of haar budget of wensen past.

Opties

Wanneer u overweegt om een terraskachel aan te schaffen heeft u een aantal opties die u kunt kiezen. De voordeligste terraskachels zijn al te koop voor rond de dertig euro. Dat zijn meestal elektrische kachels. Hecht u heel veel waarde aan een warm terras, en bent u bereid om uw portemonnee te trekken? Dan lopen de prijzen op tot rond de negenhonderd euro. Maar dan heeft u ook wat! Naast de elektrische manier, kunt u ook kiezen voor een terraskachel met gas. Gas staat er om bekend dat het weinig belastend is voor het milieu. Alleen daarom al is gas een uitstekende keuze. Bijna alle terraskachels die werken op gas zijn zowel geschikt voor butaan als propaan. Bovendien is gas een verstandige keuze wanneer u wilt dat uw energierekening niet te hoog oploopt. Er zijn veel verschillende modellen terraskachels te koop. Er zijn hangende terraskachels, heater terraskachels en heatpanelen. Voor professioneel gebruik is een heatpanel uitermate geschikt. Binnen 15 minuten is een heatpanel op temperatuur. Bovendien kunt u hem zowel aan de wand als aan het plafond bevestigen. Natuurlijk zijn elektrische terraskachels ook een uitzonderlijk goede keuze. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken met een stekker, in plaats van dure gastanks die je steeds weer moet verwisselen.

Voordelen op een rij

Een terrasverwarmer zorgt niet alleen voor warmte. Wist u dat een terrasverwarmer ook insecten zoals vliegen en muggen op afstand houdt? Handig, wanneer je altijd lek wordt gestoken door insecten. Een ander voordeel is dat terrasverwarmers of terraskachels overal zijn toegestaan in Nederland. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over boetes of klachten. Een derde voordeel is dat een terraskachel sfeer verhogend is. Bovendien zijn terrasverwarmers veilig te gebruiken. We kunnen rustig concluderen dat terrasverwarmers uw tuin, terras of restaurant helemaal afmaken. Dit is zeker iets wat je moét hebben komende zomer en najaar. Echter, kun je de terrasverwarmers ook uitstekend gebruiken in de koude wintermaanden.

  William     27-02-2020 14:57     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.